S
O
F
T
W
A
R
E
C
O
N
S
U
L
T
A
S

Gratis Kartlegging

Mer og mer av de daglige arbeidsoppgavene blir utført på bærbare og stasjonære datamaskiner, nettbrett og smart telefoner. Kravene til at dette skal fungere sømløst og at informasjon skal være tilgjengelig hele tiden blir stadig høyere. Derfor tilbyr vi nå en gratis befaring av ditt data anlegg, kontakt oss og gjør en gratis time bestilling.

Microsoft Office 365

Jobb på nye måter med Office 365. Med Office 365 får du tilgang til de kjente og kjære Microsoft Office-verktøyene fra nær sagt hvor som helst, samt IT-tjenester i toppklasse som er enkle å administrere.

Online backup

Løsninger av internasjonalt kaliber, utviklet av et engasjert team i Oslo. Vi er glade for å kunne tilby våre kunder online backup løsninger fra Skandinavias ledende leverandør av online backup- og disaster recovery løsninger. Vi leverer til private- og offentlige virksomheter, fra enkeltmannsforetak til store konsern.

Drift av dataanlegg

Vi bistår deg med alt arbeid knyttet til din bedrifts dataanlegg. Vi fokuserer på strukturert jobbing i samarbeid med våre kunder og målet er at du skal ha full oversikt til enhver tid. Vi planlegger ut fra dine behov, leverer alt ditt datautstyr, setter dette i drift og overvåker anlegget ditt. Vi tilbyr våre kunder driftsavtale hvor planmessig vedlikehold og overvåking inngår.

Maskin- og programvare

Vi leverer alt av maskin- og programvare til konkurransedyktige priser. Vi benytter maskinvare tilpasset bedrifter for våre bedriftskunder, men leverer også andre typer maskinvare tilpasset for private. Vi har tilgang til alle de store leverandørene i markedet, og står for at vi kan levere tilnærmet alt av datautstyr og programmer.